Logo Kantoormeubelland

ZIT / STA BUREAUS

Verstelbare zit sta bureaus zijn in deze tijd onmisbaar, aangezien langdurig zitten grote gezondheidsrisico's met zich meebrengt; zitten wordt dan ook niet voor niets het nieuwe roken genoemd.

Heeft u ook het beste voor met uzelf en/of uw personeel? Bij Kantoormeubelland vindt u zowel handmatig- (met slinger) als elektronisch verstelbare bureaus voor een scherpe prijs.
Onze zit / sta bureaus
Foto

Gezonder werken door een zit / sta bureau

U heeft het misschien wel gehoord. Zitten is het nieuw roken. Een uur zitten zou vijf minuten van de levensverwachting afhalen. Zitten heeft een slechte invloed op de stofwisseling en verhoogt de risico's op hart en vaatziekten, diabetes en overgewicht. Wanneer u op kantoor veel zit, zoals het gemiddelde van negen uur, dan is er zelfs veertig procent meer kans op een vroege dood. En een half uurtje bewegen per dag lost dit helaas niet op.

Minder zittend werken
De nieuwe norm is zeker een uur per dag bewegen. Maar nog veel beter is het vele zitten te doorbreken. Door bijvoorbeeld wat vaker koffie, thee of lekker glas water te halen. Door even uit uw stoel op te staan en (samen met uw collega's) wat strekoefeningen te doen. Staand lunchen of vergaderen is ook al een mooie toevoeging om het zitten te doorbreken.

Een zit / sta bureau kopen?
Wilt u het nog wat serieuzer aanpakken? Dan kunt u natuurlijk uw werkplek aanpassen. Met bijvoorbeeld een zit / sta bureau waar u ook aan kunt staan. Wij hebben een ruim assortiment in creatieve en praktische oplossingen om uw gezondheid te verbeteren en ook uw concentratie te vergroten. Want minder zitten op kantoor heeft niet alleen goede fysieke gevolgen ook mentaal is meer staan en bewegen bewezen beter. De meest simpele oplossing om minder te zitten ligt voor de hand. Af en toe opstaan en bewegen.

Voor de serieuzere aanpak kijkt u bij onze zit / sta bureaus zodat u zelf weet wanneer u wilt zitten en wanneer u wilt staan. 

Een ergonomische (thuis)werkplek met een elektrisch verstelbaar bureau

Het hebben van een werkplek die ergonomisch verantwoord is blijkt nog belangrijker dan we al dachten. Een zit/ sta bureau of een elektrisch verstelbaar bureau vormt, samen met de juiste bureaustoel, voor de basis van de perfecte (thuis)werkplek. Onze elektrisch verstelbare zit / sta bureaus
Foto

Slingerbureau: de betaalbare oplossing voor een in hoogte verstelbaar bureau

Zitten is het nieuwe roken. Maar wat als u nu eenmaal een functie heeft waarbij u veel moet zitten gedurende de dag? Dan is een verstelbaar bureau de oplossing. Een slingerbureau wat u met de hand kunt verstellen is degelijk en niet duur. De betaalbare optie voor een zit / sta bureau. Onze slingerbureaus
Foto

In hoogte verstelbare duo werkplek creëren?

We lezer er steeds meer over: te veel zitten gedurende de dag blijkt nog slechter te zijn dan roken. Wanneer u een functie heeft waarbij werken achter de pc een vereiste is, dan blijkt een in hoogte verstelbaar bureau de oplossing. Ook wanneer u met twee personen aan één dubbel bureau zit hebben wij hier oplossingen voor. Zoals een zit/ sta bureau voor 2 personen. Onze zit / sta bureaus voor twee personen
Foto

Werk preventief en voorkom klachten

Het creëren van en gezonde werkplek werkt preventief en kan er dus voor zorgen dat er geen klachten ontstaan. Heeft u al klachten en zoekt u daarvoor een oplossing? Dan kan een zit/ sta bureau of een elektrisch bureau zeker uw klachten verminderen of zelfs volledig laten verdwijnen. 

Uitgelichte zit / sta bureaus en werkplekken

Wij denken graag mee over uw werkplek en hoe u deze het beste kunt inrichten om klachten te voorkomen of verminderen. Kantoormeubelland heeft een snelle levertijd en bovendien komen wij uw product gratis bezorgen en monteren zodat u ook snel aan de slag kan aan uw nieuwe ergonomische bureau.

Bij Kantoormeubelland kunt u voor weinig geld al een degelijk zit / sta bureau kopen en wij hebben altijd wel een aanbieding.

Budget elektrisch frame H65-130cm, 2 motoren

Budget elektrisch frame H65-130cm, 2 motoren

€ 450,-
Zit/sta Professional elektrisch 160x80cm

Zit/sta Professional elektrisch 160x80cm

€ 629,-
Zit/sta duo Professional elektrisch 2x 160x80cm

Zit/sta duo Professional elektrisch 2x 160x80cm

€ 1329,-
Zit/zit bureau met slinger 120x80cm

Zit/zit bureau met slinger 120x80cm

€ 299,-
Bureau verstelbaar dmv slinger 120x80cm

Bureau verstelbaar dmv slinger 120x80cm

€ 269,-
Bekijk alle bureaus van Kantoormeubelland
© 2024 Kantoormeubelland B.V.  Model- en prijswijzigingen voorbehouden.
Alle prijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via deze site zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Let op: er is géén geldige postcode ingevuld.
blabla.
Annuleer

+ Toon meer
- Toon minder