Logo Kantoormeubelland

Retour- en teruggavebeleid (herroepingsrecht)

Indien u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent over een product dat u bij ons online gekocht heeft, dan kunt u deze binnen 14 werkdagen na levering van het product naar ons retourneren.
Op maat gemaakte producten (inclusief aanpassing bij u op lokatie; bijvoorbeeld de plaatsing van een kabeldoorvoerdop) en gebruikte producten kunnen niet geretourneerd worden.
 

Neem eerst contact met ons op alvorens u een retourzending wilt doen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@kantoormeubelland.nl of neem op andere wijze contact met ons op. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, besteldatum en bestelnummer.

Na beoordeling en goedkeuring van uw retouraanvraag ontvangt u van ons een retournummer. U dient het product dan degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd naar ons te zenden:

Kantoormeubelland, o.v.v. uw retournummer
Zandstraat 30
5683PL  BEST
 

De kosten en het risico van de retourzending zijn volledig voor rekening van de verzender.
Na ontvangst en controle van uw retourzending zal het factuurbedrag aan u worden teruggeboekt worden; mits het product 100% in nieuwstaat verkeert. Kantoormeubelland behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren, wanneer het product reeds gebruikt of beschadigd is.

© 2024 Kantoormeubelland B.V.  Model- en prijswijzigingen voorbehouden.
Alle prijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via deze site zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Let op: er is géén geldige postcode ingevuld.
blabla.
Annuleer

+ Toon meer
- Toon minder