Logo Kantoormeubelland

Een verstelbaar zit sta bureau voor een gezondere werkplek

Verstelbare zit sta bureaus zijn in deze tijd onmisbaar, aangezien langdurig zitten grote gezondheidsrisico's met zich meebrengt; zitten wordt dan ook niet voor niets het nieuwe roken genoemd.
Heeft u ook het beste voor met uzelf en/of uw personeel? Bij Kantoormeubelland vindt u zowel handmatig- als elektronisch verstelbare bureaus voor een scherpe prijs.

Verstelbare zit sta bureaus vanaf € 329,-

Bij Kantoormeubelland kunt u voor € 329,- al een degelijke handmatig verstelbare zit/sta werkplek kopen en ook voor elektronisch verstelbare bureaus hebben wij altijd wel een aanbieding.

160x80cm: € 693,-
Elektronisch
120x80cm: € 449,-
Elektronisch
180x80cm: € 399,-
Elektronisch
Bekijk onze voorraaden vind de ideale verstelbare zit/sta werkplek voor uw kantoor in slechts enkele minuten.

Meer staan en bewegen op kantoor

U heeft het misschien wel gehoord. Zitten is het nieuw roken. Een uur zitten zou vijf minuten van de levensverwachting afhalen. Zitten heeft een slechte invloed op de stofwisseling en verhoogt de risico's op hart en vaatziekten, diabetes en overgewicht. Wanneer u veel zit, zoals het gemiddelde van negen uur, dan is er zelfs veertig procent meer kans op een vroege dood. En een half uurtje bewegen per dag lost dit helaas niet op.

Een uur per dag bewegen

De nieuwe norm is zeker een uur per dag bewegen. Maar nog veel beter is het vele zitten te doorbreken. Door bijvoorbeeld wat vaker koffie, thee of lekker glas water te halen. Door even uit uw stoel op te staan en (samen met uw collega's) wat strekoefeningen te doen. Staand lunchen of vergaderen is ook al een mooie toevoeging om het zitten te doorbreken.

Werkplek aanpassen

Wilt u het nog wat serieuzer aanpakken? Dan kunt u natuurlijk uw werkplek aanpassen. Met bijvoorbeeld een alternatief bureau waar u ook aan kunt staan. Wij hebben een ruim assortiment in creatieve en praktische oplossingen om uw gezondheid te verbeteren en ook uw concentratie te vergroten. Want minder zitten op kantoor heeft niet alleen goede fysieke gevolgen ook mentaal is meer staan en bewegen bewezen beter. De meest simpele oplossing om minder te zitten ligt voor de hand. Af en toe opstaan en bewegen.

Voor de serieuzere aanpak kijkt u bij onze zit sta bureaus die verstelbaar zijn zodat u zelf weet wanneer u wilt zitten en wanneer u wilt staan. Het juiste zit sta bureau voor ieder kantoor, om het meer bewegen en minder zitten te stimuleren.

Bekijk ook onze ergonomische bureaustoel 'Spindl' voor een betere houding. Deze stoel is door onder andere de unieke gewichtsverdeler continue licht in beweging waardoor langdurig stilzitten verleden tijd is.

Waarom Kantoormeubelland?
  • Gratis levering en montage
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Snelle levering
  • Grote voorraad
  • Vijf jaar garantie
Gratis levering en montage

Geen onverwachte extra kosten

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Gegarandeerd kwaliteit voor uw geld

Snelle levering

Vandaag besteld, binnen 15 dagen in huis

Grote voorraad

Altijd een stoel die aan uw wensen voldoet

Vijf jaar garantie

Uw recht op een deugdelijk product

© 2015 Kantoormeubelland B.V.  Model- en prijswijzigingen voorbehouden.
Alle prijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via deze site zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.