Logo Kantoormeubelland

Vergadertafels en vergaderstoelen

Vergadertafels zijn er in vele soorten en maten. Vierkant, rond of ovaal, zwart, wit of in een opvallende kleur. Bij Kantoormeubelland vindt u niet alleen een groot aanbod van vergadertafels maar ook de bijpassende vergaderstoelen. Onze meubels voor uw vergaderruimte
Foto

De perfecte vergadertafel voor op kantoor

Wanneer u op zoekt bent naar een passende vergadertafel dan zit u op de juiste plek. Wij een kleine vergadertafel van 4 personen tot een grote vergadertafel voor ruim 12 personen. Wanneer u uw vergaderruimte gaat inrichten is het handig om niet alleen na te denken over de kleur maar ook over de grootte van de tafel. Een ovale vergadertafel voor 8 personen uitgevoerd in een neutrale houtkleur, geeft een compleet andere beeld dan een knalrode ronde vergadertafel. En dan hebben we het nog niet eens over de vergaderstoelen gehad…

Uw vergadertafel wordt snel geleverd

Een grote vergadertafel is niet alleen praktisch, maar kan ook een echt statement zijn in uw kantoorruimte. Denk aan een frisse, witte vergadertafel met alle ruimte voor uw medewerkers, of een luxueuze ovale vergadertafel. De juiste vergadertafel geeft de sfeer van het bedrijf weer. Denk daarom goed na over de vorm, de grootte en ook het materiaal. Walnoot of eik, geeft een compleet andere sfeer dan een zwarte vergadertafel. Wij hebben een grote voorraad en kunnen snel leveren. Onze vergadertafels
Foto

Voordelen van een modulaire vergadertafel

Heeft u de ene keer veel ruimte nodig om te vergaderen en de andere keer niet, dan is een modulaire vergadertafel een goede overweging. Met schakelbare tafels creëert u eenvoudig een ruime vergadertafel.

Andere bureau’s zijn als klaptafel weg te zetten, waardoor ze direct ruimtebesparend werken. Met deze flexibele tafels creëert u precies de juiste maat vergadertafel voor iedere vergadering.
Onze modulaire- en klaptafels
Foto

Het belang van goede vergaderstoelen

Het kiezen van de juiste vergadertafel is een essentieel onderdeel van het inrichten van de vergaderruimte. MAar vergeet ook de vergaderstoelen niet. Wilt u deze eenvoudig kunnen wegzetten, dan kunt u kiezen uit vergaderstoelen met wieltjes of juist een stapelbaar exemplaar. Maar ook prachtige luxe vergaderstoelen of opvallende designstoelen zijn bij ons eenvoudig online te bestellen.

Hulp nodig bij de juiste keuze maken? Vraag ons gerust!
Onze vergaderstoelen
Foto

Slim uw vergaderruimte inrichten

Het inrichten van de vergaderruimte wordt nog wel eens onderschat. Vreemd, vinden wij bij Kantoormeubelland, want in deze ruimte worden de beslissingen genomen en de belangrijkste gesprekken gevoerd. Met aandacht deze ruimte inrichten met de juiste meubels is dus zeker een aanrader. 

De juiste vergadertafel
Laten we beginnen met de keuze van de juiste vergadertafel. Wilt u een tafel die rond is, vierkant of ovaal? In een opvallende kleur, of juist afgewerkt in hout; zoals eik, mahonie of walnoot? Is het prettig wanneer deze opklapbaar of verrijdbaar zijn, zodat u ook een wandelvergadering kunt houden? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, dus schakel ons gerust in om mee te denken wanneer u hier behoefte aan heeft! 

De juiste vergaderstoelen
Ook het kiezen van de stoelen is een belangrijk onderdeel van een slim ingerichte vergaderruimte. Wilt u dat de stoelen stapelbaar of verrijdbaar zijn? Wilt u luxe conferentiestoelen of zaalstoelen, uitgevoerd in bijvoorbeeld cognac kleurig of zwart leer? Of juist liever een opvallend design met idem kleurtje?

Uw vergaderruimte inrichten met meubels van Kantoormeubelland

Wilt u op één plek al uw kantoormeubilair aanschaffen om slim en snel uw vergaderruimte in te richten? Kijk dan in onze webwinkel voor alle opties, er zit zeker een mooie aanbieding voor u bij. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom van 750 m2, waar wij van ladekastje tot vergadertafel en van tijdschriftenrek tot vergaderstoel voor u hebben opgesteld.

Vergadertafel Teezz 200x100cm

Vergadertafel Teezz 200x100cm

€ 309,-
Vergadertafel Q-bic 320x160cm

Vergadertafel Q-bic 320x160cm

€ 999,-
Ovaal blad 240X120cm, meerprijs Halifax +10%

Ovaal blad 240X120cm, meerprijs Halifax +10%

€ 0,-
Bureau- vergadertafel Q-bic 160x160cm

Bureau- vergadertafel Q-bic 160x160cm

€ 539,-
Bureau- vergadertafel Q-bic 200x100cm

Bureau- vergadertafel Q-bic 200x100cm

€ 339,-
Meer meubels voor uw vergaderruimte
© 2024 Kantoormeubelland B.V.  Model- en prijswijzigingen voorbehouden.
Alle prijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via deze site zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Let op: er is géén geldige postcode ingevuld.
blabla.
Annuleer

+ Toon meer
- Toon minder