Logo Kantoormeubelland

Een betaalbare bureaustoel kopen?

Bij Kantoormeubelland vindt u niet alleen een breed aanbod van bureaustoelen maar ook nog eens voor een goede prijs. Bekijk ons aanbod en koop uw bureaustoel online. Wij leveren snel en de bezorging is gratis. Ons aanbod bureaustoelen
Foto

De juiste bureaustoel voor iedere werkplek

U bent op zoek naar een passende bureaustoel. Dat begrijpen wij bij Kantoormeubelland wel. De juiste stoel is ontzettend belangrijk om prettig te werken. Wat die juiste stoel is, dat is voor iedereen anders. Hoewel een verstelbare stoel wel degelijk voor iedereen aan te raden is, zodat u deze naar uw eigen lengte en zithouding kan aanpassen. Zo heeft u een ergonomische bureaustoel die klachten kan voorkomen. Kijk gerust in ons ruime assortiment, van luxe bureaustoel tot goedkope, mooie aanbieding.

Heeft u vragen?
Wij kijken graag mee naar uw wensen en behoeften en gaan samen met u op zoek naar die perfecte bureaustoel. Want dat wij die voor u hebben is een garantie!

Goedkope bureaustoelen

Een goede bureaustoel hoeft niet duur te zijn. Er zijn ook relatief eenvoudige, zeer betaalbare bureaustoelen bij ons te koop. Welke ook verstelbaar en degelijk uitgevoerd zijn. 

Check gerust onze aanbiedingen wanneer u op zoek bent naar een goede, tevens goedkope bureaustoel.
Onze budgetlijn bureaustoelen
Foto

Ergonomische bureaustoelen

Bij ons top 5 meest verkochte bureaustoelen vindt u uitsluitend ergonomische exemplaren. Deze zijn altijd verstelbaar, zodat u deze kan aanpassen naar uw lengte en zithouding. Wij hebben ook 24-uurs bureaustoelen met een hoge rug, waarin u zo prettig zit dat u bijna vergeet dat u aan het werk bent. Onze ergonomische bureaustoelen
Foto

Directiefauteuil en design bureaustoel

Bij ons vindt u alle soorten bureaustoelen, van betaalbaar eenvoudig rolmodel tot prachtige directiestoel. Ook wanneer u op zoek bent naar een luxe bureaustoel met niet alleen een prettige, ergonomische zit maar ook een mooi design bent u ook aan het juiste adres bij ons. Onze directiestoelen en designstoelen
Foto

Onze stoelen voor kantoor, kantine en werkplaats

U bent op zoek naar een stoel? Deze zult u zeker bij ons vinden. Wij hebben een zeer breed assortiment in iedere denkbare branche. Vindt u de stoel die u zoekt niet direct in ons overzicht? Laat het ons weten, dan vinden wij de perfecte ‘zitmatch’ voor u.

Kantoorstoelen en directiefauteuils
Voor stoelen op kantoor hebben wij van simpele stapelstoel tot opvallende kantinestoel en van prettig zittende zaalstoel tot luxe design fauteuil. Of u nu een budget stoel of een eyecatcher wilt, onze stoelen zijn altijd van een goede kwaliteit. 

Barkruk en terrasstoel
Ondanks de naam kantoormeubelland hebben wij ook stoelen die u buiten uw kantoor kunt plaatsen. Zoals een praktische werkplaatsstoel. Trendy kunststof stoeltjes in diverse kleuren die ook leuk staan op uw terras. Of een mooie design barkruk die ook nog eens lekker zit aan uw kookeiland. 

Ergonomische stoelen
In een bedrijf waar u klanten ontvangt is een goede stoel een heus visitekaartje. Als uw (potentiële) klant in een mooie, opvallende eyecatcher mag plaats nemen die ook nog eens heerlijk zit, zal hij of zij zich zeker welkom voelen. 

Voor uw werknemers en uzelf is het zitten op een ergonomisch verantwoorde bureaustoel een must. Al onze stoelen voldoen aan onze hoge standaarden. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke stoel, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag! 

De beste bureaustoel voor uw kantoor

De beste bureaustoel bestaat niet. Wel de beste bureaustoel voor u! Iedereen heeft andere behoeftes en wensen en ook nog eens een andere smaak. Bekijk daarom onze webwinkel waar u eenvoudig online kunt bestellen.

Liever live bureaustoelen bekijken, uitproberen of ophalen? U bent welkom in onze 750 m2 showroom. We hebben ongetwijfeld de juiste aanbieding voor u!

Bureaustoel 666S + verstelbare armleggers

Bureaustoel 666S + verstelbare armleggers

€ 299,-
Bureaustoel model 819, zwart gestoffeerd

Bureaustoel model 819, zwart gestoffeerd

€ 195,-
Ergonomische bureaustoel Sitizen

Ergonomische bureaustoel Sitizen

€ 429,-
Bureaustoel Pro01 (Air01) met arml. zwart

Bureaustoel Pro01 (Air01) met arml. zwart

€ 349,-
Ahrend 220 bureaustoel refurbished

Ahrend 220 bureaustoel refurbished

€ 159,-
Bekijk onze voorraad bureaustoelen
© 2024 Kantoormeubelland B.V.  Model- en prijswijzigingen voorbehouden.
Alle prijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via deze site zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Let op: er is géén geldige postcode ingevuld.
blabla.
Annuleer

+ Toon meer
- Toon minder