Logo Kantoormeubelland

Een dubbel bureau voor 2 personen

Bij Kantoormeubelland hebben we diverse bureaus voor 2 personen om aan te werken. Een duo werkplek waar de bureaubladen gekoppeld zijn aan één frame. Ook uitvoerbaar als zit / sta bureau en verstelbaar via slinger of naar wens elektrisch te bedienen. Onze duo bureaus
Foto

Voordelen van een 2 persoons bureau

Naast het feit dat een duo bureau minder ruimte inneemt in uw kantoor, kan een 2 persoons bureau uitermate praktisch zijn om efficiënt te werken. De geluidsdempende bureauschermen zorgen tevens voor privacy op uw werkplek.

Wanneer deze duo werkplek ook nog eens verstelbaar is dan bent u ook verzekerd van een goede werkhouding. Wij bieden een divers assortiment qua afmetingen, kleuren, materiaal en meer. Zit uw ideale 2 persoons bureau er niet tussen, vraag het ons gerust en wij kijken met u mee.

Duo bureaus bestelt u eenvoudig online

Duo bureaus zijn zeer praktisch voor collega’s die nauw samenwerken of voor bijvoorbeeld flexwerkers. Deze duo werkplekken zijn ook verkrijgbaar als zit sta bureau en zijn eenvoudig verstelbaar. De manier om ergonomisch te werken. Heeft u hulp nodig om te berekenen wat voor u de juiste afmeting is. Vraag het ons gerust. Zo bent u altijd verzekerd van het juiste bureau wanneer u deze online gaat bestellen. 

Wij komen uw duo bureau gratis brengen en monteren.
Onze duo bureaus
Foto

Duo zit / sta bureaus

Het is u vast niet ontgaan zitten wordt het nieuwe roken genoemd. Teveel zitten op uw werkplek is enorm slecht voor uw mentale en fysieke gezondheid. Een zit / sta bureau biedt de oplossing. Deze werkplek voor 2 personen koopt u eenvoudig online of bekijk onze ruime showroom. Onze duo zit / sta bureaus
Foto

Duo werkplekken ruimtebesparend en efficiënt

Wanneer u uw kantoor graag praktisch inricht is een duo werkplek een overweging waard. Deze zijn ruimtebesparend en in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Denk aan diverse kleuren hout, zwart of wit, maar ook eenvoudig handmatig verstelbaar met een slinger systeem of juist elektrisch verstelbaar. 

Wij denken graag mee over de ideale afmetingen van uw bureaublad, het materiaal waaruit het bureau vervaardigd is. Maar ook details als de kabeldoorvoer of de akoestiek van de ruimte. Want ook voor u hebben wij de ideale werkplek.

Uw bureau voor 2 personen kopen?

U bent er uit, u gaat voor zo'n praktische ruimtebesparende dubbele bureautafel? U kunt deze bekijken in onze ruime showroom, of eenvoudig online kopen in onze webwinkel. Wij zorgen voor gratis bezorging én montage, een vanzelfsprekende service bij Kantoormeubelland.

Zit/zit duo slinger 2 x (120x80 cm)

Zit/zit duo slinger 2 x (120x80 cm)

€ 739,-
Duo bench slinger verstelbaar 180x80cm

Duo bench slinger verstelbaar 180x80cm

€ 829,-
Zit/sta duo Professional elektrisch 2x 160x80cm

Zit/sta duo Professional elektrisch 2x 160x80cm

€ 1329,-
Zit/sta duo Professional elektrisch 2x 140x80cm

Zit/sta duo Professional elektrisch 2x 140x80cm

€ 1299,-
Zit/sta duo Professional elektrisch 2x 120x80cm

Zit/sta duo Professional elektrisch 2x 120x80cm

€ 1269,-
Al onze bureaus
© 2024 Kantoormeubelland B.V.  Model- en prijswijzigingen voorbehouden.
Alle prijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via deze site zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Let op: er is géén geldige postcode ingevuld.
blabla.
Annuleer

+ Toon meer
- Toon minder